Καθαριστηρια Χαλιων
Καθαριστηρια Χαλιων

70 χρόνια
εμπιστοσύνης

Ο ποιοτικός μας καθαρισμός συμβάλλει σημαντικά στην αναζωογόνηση και διαχρονικότητα των χαλιών σας, Η πείρα τόσων χρόνων, που οι παλιοί μας πελάτες γνωρίζουν καλά, κάνει τα χρώματά τους να ζωντανεύουν και τα σχεδιά τους να αναδεικνύονται.

Το έμπειρο προσωπικό μας θα παραλάβει από οποιδήποτε σημείο της Αττικής τα χαλιά σας, χειρός ή μηχανής, τις μοκέτες ή τις φλοκάτες σας. Θα τα περιποιηθεί και θα σας τα επιστρέψει όποτε εσείς επιλέξετε, είτε άμεσα είτε με τον ερχομό του χειμώνα.

Το χειροποίητο χαλί αποτελεί στοιχείο πνευματικής ανάτασης αλλά και επένδυσης για εκείνον που το αποκτά. Αν λοιπόν έχει υποστεί φθορές από οποιαδήποτε λόγο υποβαθμίζεται η αξία του και η αισθητική του. Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει πάσης φύσεως επισκευές

Γιατί να επιλέξετε εμάς
Η εταιρεία μας διαθέτει ειδικό επιστημονικό σύμβουλο, Επόπτρια Δημόσιας Υγείας, όπου πιστοποιεί την υγιεινή και ασφάλεια των χαλιών σας. Χρησιμοποιούμε ασφαλή και πρωτοποριακή μέθοδο απολύμανσης σε όλους τους τύπους χαλιών


70 χρόνια
μαζί !

Είπαν για μάς

Καθαριστήρια Χαλιών "ΠΕΤΡΑΣ"

Η καλύτερη
επιλογή σας για
ενα καθαρό χαλί
 • Άψογη εξυπηρέτηση

 • Οικολογικά προϊόντα

 • 70 χρόνια μαζί σας

Παραλαβή - Παράδοση

Σε 4 βήματα
 • 01

  Κλείστε
  το ραντεβού σας

  Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί απο τις 09:00 το πρωί, εως τις 21:00 το βράδυ.

 • 02

  Παραλαβή
  απο τον χώρο σας

  Το έμπειρο προσωπικό μας θα παραλάβει από οποιοδήποτε σημείο της Αττικής τα χαλιά σας, χειρός ή μηχανής, τις μοκέτες ή τις φλοκάτες σας.

 • 03

  Καθαρισμός
  & Φύλαξη

  Πλύσιμο και απολύμανση με υπερσύγρονα μηχανήματα και οικολογικά προϊόντα. Ειδική επεξεργασία σε χειροποίητα και μεταξωτά χαλιά.

 • 04

  Παράδοση
  στον χώρο σας

  Καλέστε μας να κλείσουμε ενα ραντεβού για την παράδοση των χαλιών σας.